Naslovna / Vijesti / Društvo / Zahvalnost i pohvale upućene dr Mirhi Hasanbegović i medicinskom osoblju u Opštoj bolnici Pljevlja

Zahvalnost i pohvale upućene dr Mirhi Hasanbegović i medicinskom osoblju u Opštoj bolnici Pljevlja

Poštovani gospodine direktore!

Ja sam Rajko Ćosović iz Pljevalja, a živim u Kragujevcu. Pre desetak dana moj otac je sa ozbiljnim zdravstvenim problemima primljen na interno odeljenje Pljevaljske bolnice a lečenje je preuzela doktorka Mirha Hasanbegović.

Posle svega što se izdešavalo poslednjih desetak dana u ovim nenormalnim vremenima osetio sam potrebu da vam nešto kažem o doktorki Hasanbegović. Prvo što se pokazalo je  neosporna stručnost doktorke koja je vrlo brzo uspostavila tačnu dijagnozu kod veoma komplikovanog zdravstvenog stanja mog oca što su mi potvrdili i veoma cenjeni  specijalisti interne medicine, na osnovu podataka koje mi je dostavila doktorka Hasanbegović bez imalo sujete da čuje i mišljenje drugih lekara što je osobina samo onih velikih ljudi koji poseduju veliko znanje, a spremni su da ga nadogradjuju i šire slušajući i sta drugi imaju da kažu.

Ne želim više da pričam o stručnosti doktorke jer me je na ovo obraćanje vama kao njenom direktoru navele neke osobine doktorke Hasanbegović sa kojima sam se možda prvi put susreo u životu. Njen odnos sa pacijentom za koji nemam prave reči hvale,su ove teške trenutke za mog oca učinile mnogo lakšim i bezbolnijim što govore i reči mog oca ,,brine o meni kao da sam njen otac,, .Pored tog ljudskog i humanog odnosa sa pacijentom doktorka Hasanbegović je uvek bila raspoložena da sve informacije o stanju mog oca podjeli sa užim članovima naše porodice što je svima nama mnogo olakšalo ove za nas teške trenutke. Posebno ovo ističem  jer niko od nas dece ne nalazi se u Pljevljima a zbog situacije  oko korona virusa nismo u mogućnosti da dodjemo u Pljevlja.

Zato poštovani direktore želim da vam kažem da u vašoj bolnici imate jedan ,,dragulj,, zvani Doktorka Hasanbegović  koji ako imate načina sačuvajte i još više izbrusite i unapredite, jer mislim da Pljevaljska bolnica to zaslužuje. Sve ono kako čovek zamišlja da treba jedan lekar da bude  poseduje ova mlada doktorka.

Želim da izrazim poštovanje i zahvalnost i sestrama koje brinu o mom ocu jer je to za svaku pohvalu.Ne znam kako će se sve završiti vezano za mog oca koji će biti upućen u Klinički Centar Podgorica na dalje lečenje ali znam da poštovanje i zahvalnost doktorki Hasanbegović dugujem dovijeka.Uz zahvalnost doktorki i Pljevaljskoj bolnici šaljem vam srdačne  pozdrave.

Rajko Ćosović

O RTPV

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *