Naslovna / Vijesti / Hronika / Osnovno državno tužilaštvo Pljevlja podnijelo krivičnu prijavu protiv Soraje i njene drugarice

Osnovno državno tužilaštvo Pljevlja podnijelo krivičnu prijavu protiv Soraje i njene drugarice

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je optužni predlog protiv S.M. i M.M. kojim se predlaže da se pred Osnovnim sudom u Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S.M. i M.M. oglase krivim za navedeno krivično djelo, saopštila je Nataša Bajčeta, Državna tužiteljka i portparolka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

Baranka Soraja Vučelić Masoni i Podgoričanka M.M. provedene su na 3. Maja Žabljaku u selu Borje zbog sumnje da su počinile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

Osobe nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima – rečeno je iz Uprave policije.

Starleta, tokom dana demantovala policiju,

 Nisam uhapšena, kao što se piše, već sam zajedno sa prijateljicom privedena na razgovor. Naime, nas dvije smo se vozile njenim automobilom za koji nije imala papire kod sebe, a zaboravila je i vozačku dozvolu. Najveći problem je bio taj što je automobil registrovan na italijanske tablice, ali sve je riješeno. Nema potrebe da se pravi pretJerana medijska pompa – Ispričala je svoju verziju događaja Soraja za tabloide iz Srbije.

O Milo Džaković

Pročitajte i

Akcija Taksi: Kontrolisano 768 vozila, kažnjena 193 vozača

U okviru planiranih mjera i aktivnosti u cilju unapređenja stanja u oblasti bezbjednosti drumskog saobraćaja, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *