Naslovna / Sport / Fudbal / Dama u kopačkama: Idol mi je Ronaldinjo, nadam se karijeri u Španiji ili Italiji

Dama u kopačkama: Idol mi je Ronaldinjo, nadam se karijeri u Španiji ili Italiji

Merima Gradinović fudbalerka ekipe Breznice, posljednja dva mjeseca provodi u Bijelom Polju. S obzirom da je iz BIH, tačnije iz Zavidovića, nakon pojave epidemije skrasila se kod drugarice u bjelopoljskom naselju Nikoljac.

“Nijesam uspjela da se vratim kući i Bijelo Polje mi postala nova destinacija. Prelijepo mi je i svi su me prihvatili na najbolji mogući način. Inače, do pojave epidemije za novi klub Breznicu sam odigrala dvije utakmice i sedam puta se upisala u strijelce. Osjećam se u Pljevljima kao kod svoje kuće jer su me tako dočekali a i prihvatili. Radi se o jednom ozbiljnom klubu gdje je sve onako kako i dolikuje prvaku države”, kaže Merima.

Njena posljednja distanca prije Crne Gore bila je Iskra iz Bugojna za koju je nastupala tri godine i ekipa sa kojom je bila vicešampion države, te igrala finale Kupa, a još je u karijeri nastupala za Čelik Zenicu, Mladost Nević Polje iz Travnika i Fortunu iz Živinica.

“Nijesam dobijala poziv da igram za selekciju BIH, ali sad se i dvoumim jer bih rado prihvatila poziv da igram za Crnu Goru. U Breznici imam nekoliko saigračica reprezentativki, gdje sve konce vuče Zoran Vuković, gdje mi je odlično, i jedva čekam da se prvenstvo nastavi.”

Kaže da bi voljela da zaigra za neki jači inostrani klub, prije svega u Njemačkoj ili Španiji.

“Valjda će mi se ispuniti snovi.Čitav sam život podredila fudbalu, pa očekujem da mi se to vrati”, prepričava snove Merima, kojoj je uzor Ronaldinjo, kako su je zbog majstorija sa loptom i repom na kosi i zvali u svojoj državi.

Izvor: Dan

O RTPV

Pročitajte i

Mijatović: Zaslužena pobjeda i prvo mjesto

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Milan Mijatović kaže da je ekipa zasluženo izborila plasman u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *