Naslovna / Vijesti / Kultura / Koncert pljevaljskih lokalnih izvođača povodom Dana nezavisnosti

Koncert pljevaljskih lokalnih izvođača povodom Dana nezavisnosti

Pljevalsjki lokalni izvođači održaće konecrt u Domu kulture povodom Dana nezavisnosti. S obzirom na trenutnu situaciju koncert će se odžati bez prisustva publike, prenost će biti na programu Televizije Pljevlja večeras, 20. maja sa početkom u 20 časova.

Usled novonastale situacije izmjenjeni su načini obilježavanja brojnih svečanosti. Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore u našem gradu trebalo je da se održi koncert poznatih trubača Dejana Petrovića i rok grupe iz Lazarevca Britke Sablje. Sada u izmjenjenim okolnosti biće održan koncert lokalnih rok i pop izvođača, uz prenos na program Televizije Pljevlja od 20 časova.

“Imaćemo koncert koji će biti upriličen na način kako ova situacija nalaže sa publikom kraj malih ekrana. Učestvovaće gitariste Alen Džakić i Andrija Ljiljanić, bubnjar Emir Pilav i solistkinje Nikolina Bajović i Nejra Bašić.”, rekla je sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Emina Salihović.

I druga aktivnost u saradnji sa Domom starih Pljevlja biće emitovana na programu Televizije Pljevlja.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *