Naslovna / Vijesti / Društvo / Čestitka povodom Ramazanskog bajrama predsjednika opštine Pljevlja Igora Golubovića

Čestitka povodom Ramazanskog bajrama predsjednika opštine Pljevlja Igora Golubovića

Odboru Islamske zajednice Pljevlja
g-dinu Murizu Musliću
Glavnom imamu Husein – pašine džamije
Samiru efendiji Kardibašiću

Uvaženi efendija Kadribašiću, g-dine Musliću,

U ime organa lokalne uprave Opštine Pljevlja i u svoje lično ime, Vama, članovima Odbora Islamske zajednice i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke povodom predstojećeg ramazanskog Bajrama, uz tradicionalni pozdrav – BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.

Želja mi je da ovaj praznični dan koji obilježava i kraj svetog Ramazana, mjeseca posta, molitve i dobročinstva dočekate u krugu porodice i prijatelja u miru, radosti, jedinstvu i razumijevanju.

Raduje me činjenica što se decenijama unazad Pljevlja prepoznaju kao multinacionalna sredina u kojoj se baštine dobro međuljudsko uvažavanje i poštovanje univerzalnih ljudkih vrijednosti.

Praznični dani svakom čovjeku i iskrenom vjerniku – bez obzira na vjeroispovijest, donesu podsjećanje na neprolazne maksime utkane u vrijednovanju multietničkog i multikonfesionalnog sklada, vjeri u zajednički život, razumijevanje i poštovanje različitosti koje naša sredina njeguje duže od spoznaje nas samih o tome.

Neka simbolika ramazanskog Bajrama, oličena u jačanju volje i duhovne snage i proslavljanju pobjede duhovnog nad tjelesnim unese mir, blagostanje, solidarnost i svaku radost u vaše domove kao nadahnuće za dalji život.

Uz želju za svaki blagoslov,

Još jednom Vam čestitam predstojeći Praznik.

PREDSJEDNIK
Igor Golubović

O RTPV

Pročitajte i

IJZ: Iz Njemačke 488 uzoraka pozitivno na koronavirus, danas još 226 oboljelih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 673 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *