Naslovna / Vijesti / Društvo / U OŠ „ Ristan Pavlović“ devet “Luča”, dok je u OŠ “Boško Buha” deset lučonoša

U OŠ „ Ristan Pavlović“ devet “Luča”, dok je u OŠ “Boško Buha” deset lučonoša

Prethodne školske godine broj lučonoša u „Ristan Pavlović“ školi bio je 13, međutim ove godine taj broj je 9.

Devetogodišnje školovanje sa svim peticama završili su: Pavle Cvijović, Pavle Pupović, Maša Vraneš, Rade Đondović, Ivana Milikić, Maša Stanić, Lazar Mojović, Miljan Sekulić i Jelena Savičić.

Đak generacije je Pavle Pupović.

U OŠ „Ristan Pavlović“ nadaju se da će đacima koji su ponos škole biti  svečano uručene diplome “Luča”. Iz ove škole dodaju da su lučonoše diplomu zaslužili ne samo ocjenama već i ponašanjem  tokom školovanja i učešćem na raznim takmičenjima.

U OŠ „Boško Buha“  zadovoljni su brojem lučonoša. S obzirom da je osnovno školovanje sa tom diplomom završilo njih 10, a prethodne godine lučonoša je bilo samo četvoro.

Đak generacije je Tijana Jelovac, a osim nje diplomu „Luča“ zaslužili su: Tanja Laketić, Danijela Martić, Aleksa Bošković, Milinko Drobnjak, Bobana Lazarević, Nataša Petrović, Dragana Jović, Amila Drnda i Ana Kapetanović.

U OŠ „Boško Buha“ nadaju se da će najboljim učenicima, prve generacije đaka ove škole koja kraj školovanja zbog pandemije koronavirusa, nije dočekala u svojim klupama, „Luče“ biti i svečano uručene. Ovi đaci  zaslužili su da imaju svoj svečani dan u školi u kojoj su bili primjer svim svojim drugovima ne samo po znanju već po svemu ostalom.

Školska godina završava se 12. juna, a mala je vjeravatnoća da će se učenici vratiti u svoje klupe.

O Adnan Kuloglija

Pročitajte i

U četvrtak isključenja struje na seoskom području

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 3. decembra, bez napajanja električnom energijom u Pljevljima …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *