Naslovna / Vijesti / Društvo / Predložena tri kandidata za člana Komisije za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat eksploatacije uglja za period od 2020 – 2025. godine, na površinskom kopu „Potrlica“, Opština Pljevlja

Predložena tri kandidata za člana Komisije za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat eksploatacije uglja za period od 2020 – 2025. godine, na površinskom kopu „Potrlica“, Opština Pljevlja

Agencija za zaštitu prirode i životne sredine objavila je  Listu kandidata koji su predloženi za člana Komisije za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat eksploatacije uglja za period od 2020 – 2025. godine, na površinskom kopu „Potrlica“, Opština Pljevlja Na osnovu javnog poziva nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata u sastav Komisije za ocjenu Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za projekat eksploatacije uglja za period od 2020 – 2025. godine, na površinskom kopu „Potrlica“, Opština Pljevlja, na adresu Agencije za zaštitu prirode i životne sredine prispjeli su  prijedlozi:

Milorad Mitrović, predložen od strane NVO “Korak promjene” iz Bijelog Polja, NVO „Manifest“ iz Bijelog Polja, NVO „Novi poredak“ iz Bijelog Polja, NVO „Ekološko društvo Breznica“ iz Pljevalja, NVO „Zelena dolina“ iz Bijelog Polja, NVO „Razvojni centar“ iz Bijelog Polja, NVO „Bjelopoljski savez Nevladinih organizacija“, NVO „Akademija društvenih nauka“ iz Bijelog Polja, NVO „Eko Centar“ iz Bijelog Polja, NVO „Centrar sjevera“ iz Bijelog Polja, NVO „Zvijezde“ iz Bijelog Polja, NVO „Sačuvajmo sjever“ iz Pljevalja i NVO „Zaštita Eko biodiverziteta“ iz Bijelog Polja.

Marinko Barjaktarović, predložen od strane NVO „Centar kreativnih vještina“ iz Berana, NVO „Sjeverna zemlja“ iz Berana i NVO „Agroturist biro“ iz Barana.

Vaso Knežević, predložen od strane NVO „Da zaživi selo“ iz Pljevalja i NVO „Legalis“ iz Pljevalja.

O Milivoje Irić

Pročitajte i

Online vršnjačke edukacije za srednjoškolke u Pljevljima

Učenice trećeg i četvrtog razreda u dve srednje škole iz Pljevalja će imati priliku da …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *