Naslovna / Vijesti / Hronika / IN MEMORIAM: Vaso Crnogorac – potomak ugledne pljevaljske porodice, a jedan od osnivača Skijaškog kluba ,,Rudar“

IN MEMORIAM: Vaso Crnogorac – potomak ugledne pljevaljske porodice, a jedan od osnivača Skijaškog kluba ,,Rudar“

10. juna nas je napustio naš drug i prijatelj Vasilije Vaso Crnogorac, potomak ugledne pljevaljske porodice, a jedan od osnivača Skijaškog kluba ,,Rudar“.

Iako rudarski inženjer po vokaciji, dragi nam Vaso je bio pasionirani ljubitelj zimskih sportova, alpskog skijanja i planine.

Ova vijest je stigla neoočekivano, iz nama drage Italije, zemlje alpskog skijanja, ali nažalost za nas Pljevljake, sportiste i sportske radnike neizmjerno tužna, vijest koja je slomila srca svima onima koji su znali Vasa ili Šefa kako su ga zvali u Italiji, njegovoj drugoj kući koja ga je prihvatila kao znalca i stručnjaka u ovoj oblasti.

Imao je naš Vaso planove i ideje kako pomoći pljevaljskom skijanju i unaprijediti njegove potencijale  iz sezone u sezonu, radovao se uspjehu kluba, našeg takmičara, odlazak na olimpijadu doživljavao kao svoj – i bio je i njegov ponos i uspjeh, kao i za nas Pljevljake.

Razgovori sa njim o skijanju su bili iscrpni, interesantni i nadasve neprocjenjivi i zbog toga ćemo nastaviti dalje i sve njegove savjete pokušati pretočiti u nove medalje, a dragom Vasiliju sretan put u neke druge visine i bjeline. Svima dobro poznat, njegov melanholični osmjeh će nam uvijek biti u srcu i mislima.

Ponosni sto si bio dio našeg tima, izražavamo  zahvalnost uz pozdrave kojima su te ispratili tvoji italijanski drugovi:

Ciao BOSS

“GET DOWN BOSS”  Vasilije Cronogorac

Skijaški klub ,,Rudar “, Pljevlja

O RTPV

Pročitajte i

Akcija Taksi: Kontrolisano 768 vozila, kažnjena 193 vozača

U okviru planiranih mjera i aktivnosti u cilju unapređenja stanja u oblasti bezbjednosti drumskog saobraćaja, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *