Naslovna / Vijesti / Društvo / Policija će obezbjeđivati sjutrašnje skupove

Policija će obezbjeđivati sjutrašnje skupove

Pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković je govoreći o sjutrašnjim litijama rekao da su u većini gradova skupovi prijavljeni.

Na pitanje da li smatra da je policija selektivno postupala oko mjera Nacionalnog kordinacionog tijela, rukovodilac Sektora kriminalističke policije kazao je da je Uprava policije zajedno sa drugim organima preduzela sve kako bi suzbila korona virus.

“Tome smo dali puni doprinos i rezultati su da smo corona free. Ne smatram da je bilo selektivnih postupanja o tome svjedoče i brojne krivične prijave podnese zajedno sa nadležnim tužiocima. Svaka sumnja na kršenje je ocijenjena i o tome je donešena odluka”, rekao je Baković.

Upitan da li su sjutrašnji skupovi prijavljeni i hoće li ih obezjeđivati, Baković je odgovorio da su u većini gradova prijavljeni.

“Danas predstoji da sagledamo sve prijave i one koje budu prijavljene u skladu sa zakonom naravno da će ih policija obezbjeđivati”, naveo je Baković.

Izvor: RTCG

O RTPV

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *