Naslovna / Vijesti / Društvo / Vojska Crne Gore zvanično počela radove na putnom pravcu Kosanica-Glibaći-Bobovo kazao ministra Bošković

Vojska Crne Gore zvanično počela radove na putnom pravcu Kosanica-Glibaći-Bobovo kazao ministra Bošković

Vojska Crne Gore zvanično je počela radove na putnom pravcu Kosanica-Glibaći-Bobovo, što je kapitalni projekat za Pljevlja, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković, koji je s načelnikom Generalštaba general majorom Dragutinom Dakićem boravio u radnoj posjeti Pljevljima.

Ministar Bošković  je kazao “Vojska Crne Gore će, kao i sve što je do sada radila na dobrobit građana, ovaj projekat uraditi na najbolji mogući način, dinamikom kojom smo predvidjeli”,.Ministar odbrane je  naglasio  da je ta dionica izazovna, zbog čega će trebati vremena da se radovi okončaju.“Siguran sam da ćemo na kraju biti zadovoljni onim što će VCG s rudnikom i Opštinom Pljevlja ostaviti u nasljeđe građanima” kazao je Bošković.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović  naglasio je  da je saradnja s Ministarstvom odbrane dobra, na obostrano zadovoljstvo.“U narednom periodu, kada se završe zemljani putevi, Uprava za puteve nastaviće radove na projektu, jer je on, u skladu s dokumentacijom, od regionalnog značaja”.

Ministar odbrane potpisao je danas i ugovor sa stambenom zadrugom “Odbrana”, čime su se stekli uslovi za izgradnju stambene zgrade za pripadnike  vojske u Pljevljima  ‘’Računamo da sredinom jula mogu početi radovi”, naglasio je Bošković. Ministar i načelnik Generalštaba posjetili su i Kurs kvalifikacije specijalnih snaga, selektivnu obuku za nove pripadnike Čete specijalnih snaga .

O Milivoje Irić

Pročitajte i

Programska šema za nedjelju, 6. 12. 2020.

    NEDJELJA 6.12.2020.     9,00-10,00 Muzički program     10.00-11,00 PLJEVALJSKE NOVEMBARSKE SVEČANOSTI …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *