Naslovna / Vijesti / Društvo / Najboljim učenicima SSŠ dodjeljene diploma Luča

Najboljim učenicima SSŠ dodjeljene diploma Luča

Najuspješnijim učenicima Srednje stručne škole dodjeljene su diplome “Luča”. Njih četvoro: Katarina Despotović, Nejra Bašić, Goran Radović i Tamara Bajić, trudom, radom, odricanjem i postignutim uspjehom zaslužili su ovo priznanje. Učenicima se obratio direktor škole Miljan Mitrović i predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović.

Da svaki trud i rad daju rezultate pokazali su učenici Srednje stručne škole Pljevlja, dobitnici diplome Luča: Katarina Despotović, Nejra Bašić, Goran Radović i Tamara Bajić.

„Želio bih da naglasim da ovi učenici imaju najveće zasluge za postignute uspjehe koji su ostvareni uz neizmjernu podršku kako roditelja, tako nastavnika i odjeljenskih starješina. Ovo je jedna sinergija želje, volje, ogromnog truda i rada, ali i odricanja. U ime vaših odjeljenskih starješina ja želim lično da vam se zahvalim za uspjeh koji je sve nas obradovao.“, istakao je direktor Srednje stručne škole, Miljan Mitrović.

Ovaj grad biće vam podrška i oslonac i dalje u svemu što budete radili, jer zaboravu kada ste vi upitanju mjesta nema, između ostalog riječi su predsjednika opštine Pljevlja Igora Golubovića.

“Danas ste nam ovim najprestižnijim priznanjem koje srednjoškolci mogu dobiti osvjetljali obraz i pokazali da ste dostojni stečenog znanja. Ova diploma je samo kruna vašeg rada i zalaganja, al i nespornog talenta koji svako od vas posjeduje. Vi ste snaga ovog grada i države i želim vam da gdje god sjutra budete i odete sačuvate one vrijednosti po kojima vas  danas pamtimo u Pljevljima.”, kazao je predsjednik opštine Pljevlja, Igor Golubović i dodao “Želim da vam još jednom na kraju čestitam i punog srca ispratim na neka drugačija i različitija mjesta sa nadom da ću vas kad jednom ostvarite svoje snove opet sresti u našem gradu.”

Razgovarali smo sa Nejrom Bašić jednom od nagrađenih učenica Srednje stručne škole.

“Moja srednja škola je prošla dlanom o dlan što se kaže. Pamtiću je po predivnim događajima, podršci, znanju predivnim profesorima koji su mi pomogli da se na neki način opredjelim za nešto što ću kasnije raditi, isto tako onim stavrima kojima se bavim pored škole.”, rekla je Bašić.

Ona je toplo preporučila svim svršenim osnovcima da njihov izbor za dalje školovanje bude Srednja stručna škola Pljevlja.

Dobitnici diplome Luča nagrađeni su novčanim iznosom, knjigom Istorija Pljevalja i pismom predsjednika Opštine.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *