Naslovna / Vijesti / Politika / DPS Pljevlja: Na svako podmetanje, reagovaćemo istinom

DPS Pljevlja: Na svako podmetanje, reagovaćemo istinom

Poštovani sugrađani,

Kao mnogo puta do sada očevici smo klasične političke manipulacije opozicionih prvaka u Pljevljima. Valjda svjesni da ne mogu snagom argumenata osporiti sve dosad urađeno u našem gradu, lansirali su novu neistinu o navodnom otimanju imovine od strane opštine ili države.

Da je ovo notorna neistina pokazuje  i kupoprodajni ugovor za navodno spornu staru vodenicu. Uvidom u ugovor, koji je dostupan na sajtu Opštine Pljevlja,  građani mogu da se  još jednom uvjere u najprizemniju demagogiju gospode opozicionara i neistinost njihovih tvrdnji.

Kao odgovorni ljudi i partija zasnovana na demokratskim principima, naše riječi i djela su potkrijepljene činjenicama. Na svako podmetanje, reagovaćemo istinom, jer nam je dobrobit  svih građana naše opštine i države na prvom mjestu. Pljevlja su grad u kojem svi živimo zajedno, i zato ćemo da ga unaprjeđujemo i gradimo u interesu svih njegovih stanovnika. Neće nas u tome omesti naša politička konkurencija, koja svoje pregalaštvo jedino pokazuje u neuspješnim pokušajima stvaranja afera.

Opštinski odbor Demokrtaske partije socijalista Pljevlja

 

O RTPV

Pročitajte i

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *