Naslovna / Vijesti / Društvo / Opština Pljevlja uzeće učešće u finansiranju nabavke materijala za izgradnju i rekonstrukciju seoskih vodovoda

Opština Pljevlja uzeće učešće u finansiranju nabavke materijala za izgradnju i rekonstrukciju seoskih vodovoda

Direkcija za izgradnju Opštine Pljevlja raspisala je 19. juna javni konkurs za učešće u finansiranju seoskih vodovoda za 2020. godinu, koji se odnosi na raspodjelu budžetskih sredstava Opštine Pljevlja u iznosu od 10.000,00 eura – za učešće u finansiranju nabavke materijala za izgradnju i rekonstrukciju seooskih vodovoda.

Kako je navedeno u tekstu javnog konkursa, korisnici finansijskih sredstava za nabavku materijala mogu biti pravna lica, preduzetnici, fizička lica i grupe građana sa područja seoskih mjesnih zajednica na čijoj teritoriji se rješava pitanje vodosnabdijevanja.

Konkurs traje zaključno sa 15. julom 2020. godine, a mještani seoskih zajednica, zainteresovani za korišćenje sredstava dodatne informacije mogu dobiti u kancelariji Direkcije za izgradnju i investicije Opštine Pljevlja svakog radnog dana u vremenu od 11 do 14 časova, ili na brojeve telefona: 063/212-114 i 068/806-574.

Tekst konkursa sa navedenim uslovima prijave i potrebnom dokumentacijom možete pogledati na linku:https://pljevlja.me/…/uploads/2020/06/JavniKonkurs230620.pdf

O RTPV

Pročitajte i

DPS Pljevlja: Milinković podnio ostavku, Živković na čelu Radne grupe

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja Vlade Milinković podnio je ostavku na tu funkciju iz moralnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *