Naslovna / Sport / Ostalo / Pljevlja bila domaćin Otvorenom prvenstvu Crne Gore u gađanju pištoljem i revolverom velikog kalibra

Pljevlja bila domaćin Otvorenom prvenstvu Crne Gore u gađanju pištoljem i revolverom velikog kalibra

Danas je u našem gradu održano Otvoreno prvenstvo Crne Gore gađanja pištoljem i revorverom velikog kalibra.

Danas je održano Otvoreno prvenstvo Crne Gore gađanja pištoljem i revorverom velikog kalibra. Organizatori su Streljački savez Crne Gore i Streljački klub “Target”. Veliki broj takmičara nadmetao se u disciplinama Pištolj i revover u obje kategorije i muškarci i žene. Daljina mete bila je 25 metara. Pucalo se u dvije serije po 10 metaka uz 10 minuta po seriji.

Kada su u pitanju dame u kategoriji pištolj, pobjednica je Jelena Pašić. Drugo mjesto pripalo je Rosi Lalić dok je treće mjesto osvojila Branka Vujičić.

U konkurenciji muškaraca u kategoriji pištolj, poobjednik je Milutin Lukovac. Drugo mjesto otišlo je u ruke Siniše Popvića dok je treće mjesto osvojio Musa Tahiri.

U kategoriji revolver prvo mjesto pripalo je Saši Vujoševiću, drugo Musi Tahiriju a treće Draženu Vukadinoviću.

U ekipnom takmičenju najbolji rezultat osrtvarila je ekipa VCG 1 , drugo mjesto osvojili su strijelci ekipe Rumije Bar a treće mjesto otišlo je u ruke VCG 2.

Pravo učešća imali su zaposleni MUP-a,Uprave policije,MO-Vojske, Policijske akademije, Sreljački klubovi kao i svi aktivni članovi streljačkih i lovačkih klubova i udruženja.

O Alen Džakić

Pročitajte i

Odlični rezultati mladih karatista Potoka

U doba pandemije izazvane virusom corona 19 takmičari Karate kluba “POTOCI” su učestvovali na 3 …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *