Naslovna / Vijesti / Društvo / Radovi na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije

Radovi na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije

Sekretarijat za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine Pljevlja sprovodi aktivnosti na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije na teritoriji opštine.

Zbog optererećenja saobraćajnim tokovima, u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja, težište radova je usmjereno na centralnu gradsku zonu, saobraćajnice u zonama školskih objekata i gradske saobraćajnice koje se uključuju na državne puteve a posebno na magistralni put M- 6 čija dionica prolazi kroz gradsku zonu, koja je izuzetno opterećena, posebno u vrijeme turističke sezone.

Takođe, signalizacijom će biti ohvaćene primarne gradske saobraćajnice i opterećene sekundarne gradske saobraćajnice, kao i parkirališta za punička motorna vozila, polazna parkirališta za TAXI djelatnost i parkiralšta za lica sa invaliditetom.

Angažovani izvođač DOO „Čistoća“ Pljevlja izvodio je radove na sledećim gradskim saobraćajnicama: Ul. Kralja Pera I, Lovćenskoj, Vuka Kneževića, Boška Buhe, Voja Đenisijevića, Tršovoj i u ul. I decembra.

O RTPV

Pročitajte i

Od danas važe ove mjere

Ugostiteljski i uslužni subjekti od danas rade od sedam do 18 časova, zabranjeno je napuštanje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *