Naslovna / Vijesti / Društvo / Uspješno završena školska godina

Uspješno završena školska godina

U OŠ „Mihailo Žugić“ školsku godinu pohađao je 71 učenik. Osnovno obrazovanje završilo je sedam učenika, od tog broja tri su dobitnika Luče i dva đaka generacije. Novu školsku godinu pohađaće deset prvaka.

Osnovna škola „Mihailo Žugić“, udaljeno na oko deset kilometara od grada, ove godine proslavila je 108 godina postojanja na drugačiji način u odnosu na prethodne godine. Na kraju ove školske godine bilo je sedam polumaturana, tri đaka nosioca diplome „Luča“ i dva đaka generacije.

„Imamo učenicu Tajru Ajanović koja se istakla u vannastavnim aktivnostima, obilježila generaciju i školu predstavila u najboljem svijetlu, kao i učenika Đorđija Vukovića koji je zalaganjem kroz školovanje po uspjehu zavrijedio da bude đak generacije.“, kaže direktorica OŠ „Mihailo Žugić“, Marina Bošković.

Prema riječima direktorice generacija koja je završila osnovno obrazovanje bila je dobra i vjeruje da će i dalje biti uspješni.

Škola je uspješno realizovala program „Uči doma“. Prema riječima direktorice glavni problem učenicima predstavljalo je često isključenje električne energije i nedostatak opreme koji je kasnije rješen donacijom Rotary kluba.

„Djeca su se dobro snašla, uvijek su poteškoće na nama odraslim. Djeca se bolje snalaze sa IT opremom, a mi zaposleni smo tu da učimo cijeli život.“, objašnjava Bošković.

Direktorica Bošković zadovoljna je cjelokupnim funkcionisanjem škole.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *