Naslovna / Vijesti / Društvo / Javni poziv za raspodjelu jednokratne finansijske podrške

Javni poziv za raspodjelu jednokratne finansijske podrške

Opština Pljevlja – Sekretarijat za privredu objavio je, na osnovu Odluke o prihvatanju mjera Opštine Pljevlja u cilju umanjivanja negativnih ekonomskih posledica po građane i privredu izazvanih epidemijom virusa Covid-19, Javni poziv za raspodjelu jednokratne finansijske podrške dijelu privrednika kojima je zabranjen rad prema naredbama Ministarstva zdravlja Crne Gore.

U tekstu javnog poziva navedeno je da pravo na jednokratnu novčanu pomoć imaju privredni subjekti koji su registrovani kao preduzetnici iz oblasti zanatstva (frizeri, kozmetičari, krojači, obućari, zlatari i dr,) i taksi prevoza i drugih djelatnosti koji su se 01.03.2020. godine vodili na evidenciji Poreske uprave Crne Gore; kao i privredna društva koja su registrovana za obavljanje taksi prevoza i zanatskih djelatnosti.

Način i kriterijumi raspodjele sredstava za jednokratnu finansijsku podršku utvrđen je u odnosu na broj lica koja privredni subjekt zapošljava

Privrednici zainteresovani za ovu vrstu finansijske podrške podnose ovjerenu Prijavu Sekretarijatu za privredu opštine Pljevlja, a uz prijavu se prilaže potvrda ili instrukcija za plaćanje izdata od strane banke u kojoj podnosioc prijave ima otvoren tekući račun.

Rok za podnošenje prijava je do 10. avgusta 2020. godine, a tekst Javnog poziva i obrazac Prijave može se preuzeti na šalteru Građanskog biroa, kao i na Zvaničnoj stranici Opštine Pljevlja:

https://pljevlja.me/javni-poziv-za-raspodjelu-jednokratne-…/

O RTPV

Pročitajte i

Povodom 24. septembra Dana rudara Crne Gore, u Domu kulture održana Svečana akademija

Povodom 24. septembra dana rudara Crne Gore, u Domu kulture održana Svečana akademija. Bila je …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *