Naslovna / Vijesti / Društvo / Podrška osoblju i menadžmentu Doma za stare u Pljevljima

Podrška osoblju i menadžmentu Doma za stare u Pljevljima

Vrijedno osoblje i menadžment JU Dom starih “Pljevlja” Pljevlja, vodeći raćuna o zdravlju svojih korisnika, od početka epidemije izazvane korona virusom sprovode najstrožije aktivnosti na sprječavanju unošenja virusa u prostorije u kojim boravi 48 lica starije životne dobi.

Predstavnici Opštine Pljevlja na čelu sa predsjednikom Igorom Golubovićem, predsjednikom Skupštine Dragišom Sokićem i svim rukovodiocima organa i službi lokalne uprave upućuju punu podršku i zahvalnost za 34 zaposlena koji su u karantinu više od mjesec dana, a koji neposredno brinu o zdravlju, ishrani i higijeni korisnika Doma za stare u Pljevljima.

Politika Vlade Crne Gore usmjerena na podsticanje aktivnog staranja prema starijim licima, prenešena je i u našu lokalnu zajednicu, koja posvećenim odnosom i svojim programskim aktivnostima doprinosi na podsticanju razvoja usluga socijalne zaštite koje su neophodne starima, a u skladu sa njihovim potrebama.

Podsjetimo se: Dom za stare u Pljevljima počeo je sa radom 11. aprila 2018. godine, a za izgradnju objekta obezbjeđeno je od strane donatora, Vlade Crne Gore i pljevaljske lokalne uprave blizu 3 miliona eura. Ova ustanova predstavlja najmoderniji i najsavremeniji objekat ove namjene u regionu. Površina objekta je 2400 m2, sa smještajnim kapacitetom od 68 ležaja.

O RTPV

Pročitajte i

Programska šema za ponedjeljak, 21. 9. 2020.

  PONEDJELJAK 21.9.2020.     7,00-7,40 Muzički program     7,40-7,50 Pljevljа u slici- repriza …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *