Naslovna / Vijesti / Društvo / Nastavljeni radovi na rekonstrukciji distributivne vodovodne mreže u Pljevljima u ulicama Uroša Ružičića i Boračkoj

Nastavljeni radovi na rekonstrukciji distributivne vodovodne mreže u Pljevljima u ulicama Uroša Ružičića i Boračkoj

Opština Pljevlja i DOO Vodovod nastavljaju radove na rekonstrukciji distributivne vodovodne mreže i priključaka u gradskim ulicama. Poslije uspješnog završetka radova u Omladinskoj ulici i dijelu ulice Tanasija Pejatovića nastavljeni su radovi u ulici Uroša Ružičića, čime se fokus radova na smanjenju gubitaka, kvalitetnijoj i sigurnijoj isporuci vode potrošačima, seli iz centra grada.

Rekonstrukcija vodovodne mreže ulici Uroša Ružičića i dijela ulice Boračke na osnovu potpisanog ugovora između Opštine Pljevlja – Direkcija za izgradnju i investicije kao Investitora, doo ”Vodovod” kao izvođača, podrazumijeva zamjenu dotrajalog cjevovoda sa cjevovodom od poli-etilena PEHD klase za glavni cjevovod u dužini od 385 m, kao i za sekundarnu mrežu u dužini od 190 m. Ukupno će biti zamjenjeno 575 m vodovodne mreže, a ugovorena vrijednost planiranih radova iznosi 49.380,71 €.

Prikaz presjeka stanja planirane rekonstrukcije vodovodne mreže u široj zoni grada (plavo ul .Uroša Ružičića i dio ul Boračka).

O RTPV

Pročitajte i

U Vojsku primljen 141 vojnik po ugovoru

Ministarstvo odbrane je nakon spovedenih intervjua i provjera, u Vojsku Crne Gore primilo 141 vojnika. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *