Naslovna / Vijesti / Hronika / UP: Identifikovani učesnici masovne tuče u Pljevljima, prekršajne prijave protiv dvije osobe

UP: Identifikovani učesnici masovne tuče u Pljevljima, prekršajne prijave protiv dvije osobe

Policija je u Pljevljima podnijela prekršajne prijave protiv dva lica zbog narušavanja javnog reda i mira.

Naime, u ulici Voja Đenisijevića, u blizini jednog ugostiteljskog objekta,15. avgusta oko 00.30 časova došlo je do fizičkog obračuna između N.S. (28) i P.D. (26) sa jedne i M.L. (24), sa druge strane.

Protiv N.S. i P.D. podnijet je Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Osim toga, pljevaljska policija je postupila i po prijavi da je kod hotela Pljevlja 15. Avgusta oko 21,20 časova došlo do fizičkog obračuna između pet lica.

Učesnici ovoga događaja su identifikovani kao M.V. (29), M.P. (28), M.T. (27), S.K. (20) i B.K. (21).

S.K. i B.K. su prilikom fizičkog obračuna zadobili povrede te im je ukazana ljekarska pomoć u Medicinskom centru, i od njih su na ove okolnosti prikupljena obavještenja.

Obaviješten je nadležni državni tužilac koji je naložio dostavljanje spisa predmeta na uvid, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Takođe, u ovom gradu je 16. avgusta oko 01.00 časovana raskrsnici ulica Mila Peruničića i Kralja Petra došo do fizičkog obračuna pet lica.

Policijski službenici su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali i locirali lica koja su učestvovala u fizičkom obračunu – M.K. (59), D.K. (57) i I.K. (26) sa jedne i M.P. (28) i M.K. (19) sa druge strane.

Povrede su ovom prilikom zadobili M.K. (59), D.K., M.P. i M.K. (19).

Na licu mjesta pronađen je manji nož, dužine sječiva 4 cm.

Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da da mu se predmetdostavi na uvid, te će se nakon uvida i vještačenja ljekarskih izvještaja izjasniti opravnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

O RTPV

Pročitajte i

Formiran predmet povodom prijave protiv S.R. iz Pljevalja

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima formiralo je predmet povodom prijave građanina kao i povodom navoda …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *