Naslovna / Vijesti / Društvo / Do subote 29. 8. do 12 sati prijava djece za sedmodnevno ljetovanje u organizaciji JU Centar za socijalni rad

Do subote 29. 8. do 12 sati prijava djece za sedmodnevno ljetovanje u organizaciji JU Centar za socijalni rad

Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Javna ustanova Centar za socijalni rad za opštine Pljevlja i Žabljaka i ove, kao i ranijih godina, organizuje besplatno sedmodnevno ljetovanje za djecu korisnika materijalnog obezbjeđenja i djecu na porodičnom smještaju – hraniteljstvu.

Ljetovanje za 100 djece, uzrasta od 7 do 14 godina, biće organizovano od 31. avgusta do 7. septembra, u Dječijem odmralištu Bečići.

Za prijavu djece potrebno je je da roditelj ili staratelj dostavi Izjavu roditelja o saglasnosti za odlazak djeteta na ljetovanje i ljekarsko uvjerenje o zdravstvenom stanju djeteta i sposobnosti za boravak djeteta u kolektivnom smještaju.

Dokumentacija se može dostaviti svakog radnog dana od 9 do 12 časova, najkasnije do 29. avgusta. Svako dijete koje ostvari parvo na ljetovanje u obavezi je da ponese zaštitnu masku u skladu sa naredbama NKT-a za sprečavanje širenja virusa COVID 19.

O Milo Džaković

Pročitajte i

Programska šema za srijedu, 23. 9. 2020.

  SRIJEDA 23.9.2020.     7,00-7,40 AUTO SHOP“- repriza   Strana produkcija 7,40-7,50 Pljevlja u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *