Naslovna / Vijesti / Društvo / Ministar omladine i sporta Nikola Janović i predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović otvorili prostorije Omladinskog kluba

Ministar omladine i sporta Nikola Janović i predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović otvorili prostorije Omladinskog kluba

Ministar omladine i sporta Nikola Janović i predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović ozvaničili su početak rada Omladinskog kluba u Sportskom centru “Ada”. Oni su potom obišli i sportsko igralište u naselju Gagovića imanje, koje je sufinansiralo Ministarstvo, kao i Osnovnu Školu “Dušan Ivović” na Kosanici, gdje će se raditi sportsko igralište.

Projekat je plod izuzetne saradnje Opštine Pljevlja i Ministarstva sporta i mladih Crne Gore u dijelu podrške mladima i omladinske politike u Pljevljima. Opština Pljevlja je učestvovala u obezbjeđenju prostorija, a adaptaciju i rad Omladinskog kluba finansira Ministarstvo sporta i mladih Crne Gore. Početak rada Kluba, čija je uloga obezbjeđenje kvalitetnijih sadržaja za mlade, ozvaničili su Ministar omladine i sporta Nikola Janović i predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović. Janović i Golubović sa saradnicima potom su obišli teren za male sportove u Gagovića imanju koji je plod sradnje Ministarstva sporta i mladih Crne Gore i Opštine Pljevlja teren je savremenim izgledom i tartan podlogom značajno unaprijedio sportski ambijent grada. Nakon toga posjetili su osnovnu školu “Dušan Ivović” na Kosanici gdje će se graditi teren za male sportove.

Sprovođenjem aktivnosti planiranih strategijom razvoja sporta opštine Pljevlja za period 2018 – 2021, Opština Pljevlja je za potrebe građana, a naročito mladih, krenula u realizaciju adaptacije otvorenih sportskih terena na području grada.

Prilikom posjete Osnovnoj školi “Dušan Ivović” ministar Janović poklonio je tridesetak lopti za fudbal i košarku što će sigurno obradovati učenike ove seoske škole za primjer.

O Milo Džaković

Pročitajte i

Programska šema za ponedjeljak, 21. 9. 2020.

  PONEDJELJAK 21.9.2020.     7,00-7,40 Muzički program     7,40-7,50 Pljevljа u slici- repriza …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *