Naslovna / Vijesti / Politika / SNP Pljevlja: Najstrožije osuđujemo svaki napad na bilo koga i ograđujemo se od takvih dešavanja

SNP Pljevlja: Najstrožije osuđujemo svaki napad na bilo koga i ograđujemo se od takvih dešavanja

Poštovani Pljevljaci,

Na parlamentarnim izborima održanim prije dva dana većinu poslaničkih mandata u Skupštini Crne Gore osvojile su opozicione partije. Ovu činjenicu potvrdila je i Državna izborna komisija.

Doprinos pobjedi pripada i Socijalističkoj narodnoj partiji koja je nastupila na izbornoj listi “Za budućnost Crne Gore”.

U toku jučerašnjeg dana dobili smo veliki broj čestitki od naših članova i simpatizera kao i od pojedinaca od do sada vladajuće parije DPS-a. Svima na čestitkama u ime Opštinskog odbora i u lično ime se najsrdačnije zahvaljujem.

Nažalost, u euforiji su zabilježeni slučajevi fizičkog napada na pojedince i napad na imovinu. Socijalistička narodna parija i ja lično najstrožije osuđujemo svaki napad na bilo koga i ograđujemo se od takvih dešavanja.

Obaveza je svih nas da sačuvamo građanski mir i međuljudske odnose i da gradimo međusobno povjerenje na građanskim vrijednostima. Ljudski životi su najveća svetinja.

Opštinski odbor Socijalističke narodne parije Crne Gore

predsjednik,

Budimir Tanjević

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *