Naslovna / Vijesti / Politika / Koalicija „Mir je naša nacija“ – Gnusni čin nad kojim se svaki dobronamjeran građanin Crne Gore gnuša i gadi

Koalicija „Mir je naša nacija“ – Gnusni čin nad kojim se svaki dobronamjeran građanin Crne Gore gnuša i gadi

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST KOALICIJE MIR JE NAŠA NACIJA

Najoštrije osuđujemo vandalizam nad prostorijama Odbora Islamske zajednice u Pljevljima. Takav tribalni akt svako od nas doživljava kao ličnu sramotu bez obzira na to što niko od nas u tome nije i nikada ne bi učestvovao. Očekujemo da i odlazeća vlast koja je svoj posljednji mandat dobila da, između ostalog, štiti multietnički sklad u Crnoj Gori, saopšti da se srami ovakvih nedjela, kao i činjenice da joj je falilo volje ili sposobnosti da takvo nasilje spriječi.

Još nije kasno da direktor Uprave policije saopšti ko je ovo učinio i preduzme predviđene radnje iz svoje nadležnosti. Ukoliko to ne učini, slobodno se može smatrati saizvršiocem ovog gnusnog čina nad kojim se svaki dobronamjeran građanin Crne Gore gnuša i gadi. Najmanje što može učiniti ukoliko ne rasvijetli sve detalje ovog pećinskonacionalističkog akta, jeste da konačno prestane sa provokacijama i mirno preda vlast.

Svaki od nas je spreman da odmah donira sredstva za sanaciju oštećenih vrata Odbora Islamske zajednice u Pljevljima i krečenje besprizornih grafita koje smo, takođe, jutros, imali prilike da vidimo.

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *