Naslovna / Vijesti / Politika / Milan Lekić policiji – Ukoliko javnost ne bude upoznata sa izvršiocima ovih nedjela, osnovano ćemo sumnjati da vaše službe stoje iz ovakvih nedjela

Milan Lekić policiji – Ukoliko javnost ne bude upoznata sa izvršiocima ovih nedjela, osnovano ćemo sumnjati da vaše službe stoje iz ovakvih nedjela

Danas je u ime velike narodne koalicije „Za Budućnost Crne Gore“ predsjednik OO NSD Pljevlja- Milan Mijo Lekić uputio pismo načelniku Centra Bezbjednosti Pljevlja, Draganu Slavuju sledeće sadržine.

-Gospodine načelniče,

U noći između prvog i drugog septembra ispisane su prijeteće i nedostojne poruke na objektima naših sugrađana muslimanske i bošnjačke nacionalnosti Mi iz velike narodne koalicije „Za Budućnost Crne Gore “ oštro osuđujemo takav postupak od strane bilo koga da je on počinjen. Na osnovu informacija sa kojima mi raspolažemo to NIJE URADIO NIKO IZ KOALICIJE „Za Budućnost Crne Gore „.Zato Vas pozivamo da POD HITNO preduzmete potrebne mjere, otkrijete i javno objavite imena zlonamjernih počinioca. Svakom normalnom čovjeku je jasno da takvi postupci najmanje odgovaraju pobjednicima na održanim parlamentarnim izborima. Sumnjamo da ovo rade upravo ONI KOJI SU PUNIH 30 GODINA VLADALI NA ZAVADI I PODJELI GRAĐANA CRNE GORE PO RAZNIM OSNOVAMA!

Još jednom Vas pozivam da preduzmete sve mjere, otkrijete i objelodanite imena počinioca!

Ukoliko javnost ne bude upoznata sa izvršiocima ovih nedjela, osnovano ćemo sumnjati da VAŠE SLUŽBE STOJE IZA OVAKVIH NEDJELA!

U ime koalicije „Za Budućnost Crne Gore „PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

MILAN MIJO LEKIĆ.

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *