Naslovna / Vijesti / Hronika / UP: Policija preduzima sve da identifikuje vinovnike napada na objekat Islamske zajednice

UP: Policija preduzima sve da identifikuje vinovnike napada na objekat Islamske zajednice

Načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Dragan Slavulj sastao se juče sa liderom koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravkom Krivokapićem povodom događaja u Pljevljima.

Slavulj je predočio relevantne činjenice i aktivnosti koje policija preduzima u odnosu na napad na imovinu Islamske zajednice u Pljevljima ali i saopštio Krivokapiću da sva saznanja i eventuale dokaze dostave policiji kako bi se vinovnici ovog nemilog događaja što prije identifikovali i priveli pravdi.

Krivokapić je dao određene podatke načelniku, koje je policija već imala i po kojima je postupala.

Načelnik Slavulj se danas sastao sa glavnim imamom Islamske zajednice u Pljevljima Samirom Kadribašićem u vezi dešavanja u ovom gradu.

Konstatovano je da je situacija stabilna i pod kontrolom. Islamska vjerska zajednica u Pljevljima na čelu sa glavnim imamom Kadribašićem vjeruje u institucije države i očekuje da ce Uprava policije na profesionalan način zaštititi bošnjački narod i bošnjačke institucije u Pljevljima.

Policija je izuzela video snimke sa video nadzora koji se nalaze u blizini oštećenog objekta i prikupila obavještenja od većeg broja lica.

Preduzimaju se intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju napada na prostorije Islamske zajednice a policija će profesionalnim i odlučnim radom pronaći vinovnike ovog događaja i procesuirati ih nadležnim organima.

O RTPV

Pročitajte i

Počela kampanja Kad pijem ne vozim

Uprava policije u saradnji sa AD Pivara Trebjesa iz Nikšića je juče započela kampanju “Kad …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *